Sortides

ESO:

Fem una sortida a la Fundació Miró per conèixer d'aprop d'obra d'aquest artista.

Fotografies del curs 2011-2012
 

QUART D'ESO:

Amb els alumnes de l'assignatura optativa d'Educació visual i plàstica de 4t d'ESO fem una sortida al centre d'art Caixafòrum per fer un taller anomenat Distància curta consistent en visitar una exposició i fer un taller relacionat amb l'art contemporani.

L'exposició que vam visitar el curs 2011-2012 era dels artistes David Bestué i Marc Vives, s'anomenava Accions de l'Univers i consistia en una instal·lació que proposava un recorregut per diverses estances en les que els artistes a través de la disposició de l'espai, la llum, el so i els objectes, plantejaven reflexions entre el que és microscòpic, les partícules i l'interior del nostre cos fins a la realitat més general i abstracta com l'Univers. La instal·lació s'incloïa dins del projecte Accions que gira a l'entorn de la idea d'espai des de diferents aspectes, tant físics com mentals.

Després de fer el recorregut, vam realitzar un taller en el que se'ns va proposar que en grup, reflexionéssim sobre aquelles sensacions que associem al nostre procés d'aprenentatge, van sortir conceptes i sensacions com la frustració, l'angoixa, el misteri, l'avorriment, l'estrés i l'eufòria.
 
Seguidament, ens van demanar que creéssim una maqueta d'una instal·lació que reflectís la sensació descrita, de manera que un possible espectador pogués percebre a través de la llum, els objectes, i l'ordre dels elements que hi havíem ubicat, aquella sensació o concepte que volíem transmetre.
 
Aquests varen ser alguns dels resultats:
 

En les fotografies següents podeu veure els grups de treball en ple procés: