dilluns, 16 de gener del 2012

Impressionisme al Caixaforum i Volum al MACBA

Si encara no ho heu fet, us animem a que visiteu l’exposició de pintura Impressionista que es pot veure al Caixaforum. Es tracta d’un conjunt d'obres de la col·lecció Sterling i Francine Clark Art Institute de Massachussetts, integrada per obres de pintors tan coneguts com Manet, Monet, Renoir i Degas. L’exposició permet comprovar com els pintors de principis del segle XX es van anar distanciant progressivament de la representació realista. El centre d'art Caixaforum ofereix entrada lliure a totes les seves exposicions. Poder contemplar obres tan rellevants a la nostra ciutat és una oportunitat que no hauríem de deixar passar.

Edgar Degas, Ballarines a classe, 1880, oli sobre tela, 39,4 x 88,4 cm., Sterling and Francine Clark Art Institute, Williamstown, Massachussetts.

D’altra banda, al MACBA, es pot visitar l’exposició VOLUM on a partir d’una selecció d’obres del mateix museu i de la Fundació La Caixa ens mostren un recorregut per l’art de la segona meitat del segle XX.
Més informació al web del MACBA:  http://www.macba.cat/ca/inici

També pot ser una bona idea gaudir d’una visita comentada de l’exposició: http://www.macba.cat/ca/visites-comentades-a-les-exposicions

Latifa Echakhch, À chaque stencil une révolution, 2007, Instal·lació
Marta