dimecres, 25 de juliol del 2012

L'alumne Daniel Warren ha estat un dels guanyadors de la XVlla edició de l'Experiència Fotogràfica Internacional de Monuments

L'alumne Daniel Warren de 4t d'ESO ha estat un dels deu guanyadors del concurs EFIM 2012.

La XVIIa edició de l'Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments està organitzada des de la Direcció General del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya, l’EFIM és un concurs fotogràfic que té per objectiu apropar els joves al patrimoni monumental, per tal que el coneguin, el valorin i el gaudeixin. Aquest concurs està apadrinat pel Consell d’Europa i té una vessant internacional en la que participen quasi una cinquantena de països d’arreu del món. Anualment té lloc una cerimònia de lliurament de diplomes a la seu del Consell d’Europa a Estrasburg on els participants premiats es troben i comparteixen la seva experiència. Podeu consultar les bases del concurs clicant sobre aquest enllaç.

La fotografia guanyadora es va realitzar com a treball de l'assignatura optativa d'Educació visual i plàstica de 4t d'ESO, el treball va consistir en fotografiar la seu del Caixafòrum: la fàbrica Casaramona de l'arquitecte Puig i Cadafalch a partir de les propostes fotogràfiques de l'artista David Hockney. Podeu veure altres treballs al bloc d'Educació visual i plàstica.

Volem felicitar al Daniel i també a la resta d'alumnes per la qualitat dels treballs que es van presentar.

Fotografia guanyadora. Autor: Daniel Warren Gauchía.